Sunday, January 27, 2013

KEK LAPIS KUKUS CREAM CHEESE

Assalamualaikum ! 

           Hari yang cerah and mood pun okay sesangat..tue yang rajin nak membuat kek :)
Semalam mencari bahan-bahan sampai ke malam gara-gara aku terajin nak buat kek..thanks mama ^^ Lepas setel semua kerja rumah,terus start buat even time tue ada citer best dekat tv..teruskan buat jugak sampai siap..mula-mula buat coklat nyaa macam kureng jadi sebab cair sangat -..- okay dari situ dah terasa nak menangis pun ada :( tapi mama dengan ayah bagi macam2 cadangan biar nampak kek tue okay plus tanak down kan mood aku..huhu..thanks ma..thanks ayah :D

          At last kek tue siap jugak tapi yang okay layer cheese rasa sedap..tapi layer coklat..eerr..kena improvekan lagi..but it's okay just for first trial..next time can do better than this..right??

          Anyway thanks to my lovely sister always support me even I am already moody..haha..xoxo

     
         Nampak sedap sangat..aku tak tau apa kurangnyaa..dah ikut gila-gila resepinyaa..aargghh..(sabar jewla).


-Nurul Syahidah-


No comments:

Post a Comment