Sunday, July 1, 2012

Kerja ~ Kerja ~ Kerja

  Hye hye...rasanya dah lama tak update blog..macam biasa busy sikit plus malas malas sikit..huhuhu..
  
  Kali nie aku nak story pasal kerja..Alhamdullah aku dapat kerja or dinamakan buat Skim Khidmat Pelajar (SKP) dekat UiTM Puncak Alam sebagai PA Timbalan Dekan.dengar macam susah kerjanya, tapi okayyy jew....dekat jugaklah dengan rumah aku..dalam 15minit sampai sudah..hihi..dekat kan?? Dalam masa yang sama, kawan2 1 uni ada jugak..lagilah seronok ktorang..bergosip makan sama2 bagai..(^-^) aktiviti dekat uni yang tak boleh dilepaskan..lagi2 pasal "kudakulari" hahah.tah betul or tak nama diberi oleh kawan aku nie :p Sumpak kelakar gilaaa bila bergosip2..setiap orang akan citer masing2 and port kitorang cuba tekaaa?? haha ---> BUS STOP ..port pun dah ada..memang freedom sikit ktorang story.
  
  So far, alhamdullah kerja okay sajaaa :) no prob!! member2 or akak2 sangatlah sporting gilaa..fun sangat2 lagi2 suka bergosip jugak gituu dengan tolong each other..tue buat aku kadang2 tersentuh sikit..padahal dorang dah biasa..:D


  Apa lagi nak citer eehh?? hmm..dekat sini semua technician pun sporting..lagi2 abg isham..dia tersangatlah comel macam teddy bear plus anak dia lagilah comel macam mat salleh wooitt2..jeles2  -..-


  Tak tau nak story ape lagi..share yang nie dulu lahhh..huhu 


Bubye~


-Nurul Syahidah-