Sunday, October 30, 2011



Semalam ada charity walk dekat Putrajaya..Satu ayat jew aku nak cakap PENAT!!!! huhu.tapi enjoy sangat2 ^-^..Agak berkilo gaklah kalori terbakar.haha.
Okay,arinie aku nak story sikit pasal schoolmate aku tadi sudah kahwin.Ahaaa..tadi Si Budak S jadi pengapit die..hooho..not bad jugak tadi,hensem :) Nak tegur, jadi segan..aku pun tak tau..
Kadang2 aku pelik gak, biler membe2 aku dah kahwin..Umur memang muda sangat, bagi aku lah.Maybe die dah cukup nak tanggung semua kot, tak sabar nak kahwin. Sometimes, aku seronok pulak tengok orang kahwin, jadi tak sabar and sometimes gak aku jadi takut fikir kahwin.hahah :D
Tadi aku tak lepak lame dengan dorang, even dorang paksa suruh lepak lame..Tahlah, maybe aku dah tak rapat sangat, tue yang jadi macam segan sikit..Tak tau nak cakap apa +.+
Tadi rase nak tegur jew Si S, tapi die macam busyy..Dalam chatting, ktorang boleh kate mesra..Biler face-to-face, aku rasa macam tak kenal jew..grrrr,Geram la plak dekat diri masing2.heee..Okaylah, setakat nie jeww aku nak luahh..Nanti2 aku update lagi.







Wednesday, October 26, 2011

Sayang Atok + Wan

Hari nie tetiba nak tulis pasal atok dengan wan..Wan aku jatuh + pengsan aritue dekat care4..Dengar berita tue, aku dah risau giler..Alhamdullah die okay sekarang just kaki die bengkak teruk sangat..Tengok die jalan, terjengkek2..ya allah kesian sangat2..Kadang2 fikir hopefully la aku jadi macam ayah nanti biler parents aku dah tua..Tak nak jadi anak derhaka sesekali pun..Risau gak if one day lupa diri pulak..Aku paling suka peluk wan, best sangat2.hehe..Tadi dengar citer yang maksu aku dah ade bf..hoooraay..At last, die ade gak yang macam hampir2 confirm nak toottt.hehe..Hopefully jadi :D Then, maybe next year sis mardhiah la plak..Lagilah sedih sangat..Dah tade friends nak borak2 :( Cousin rapat aku plak, now dah jadi makin tak rapat..Sebab die asyik balik melaka jew.haiiishh..nasib badan betul -..-

Friday, October 21, 2011

Geram!!

Kadang2 aku rasa marah plus geram jew dengan adik2 aku nie..Entahlah dalam otak korang nie fikir ape, fikirlah matured ckit..Kang aku marah, korang marah aku gak..At last, mesti aku yang mengalah..Aku sabar jew..Fikir kite nie adik beradik, so tak nak panjangkan masalah..Tolonglah matured ckit, fikir ape pro and cont biler buat something..Aku nie tak berani cakap, kang korang ingat aku nie nak membebel..

Semester 5

Waaaa..lamanya tak update blog nie.seriously!!now, cuti semester nie aku update banyak2 if boleh..Okay, pasal tajuk dekat atas tue actually life sepanjang semester 5.Sebenarnya banyak sangat memories yang terjadi dalam semester nie.Dari yang happy sampailah sedih.So,aku buat summary jewlaaa.heee.Pasal group aku adatlah biler ramai2,mesti ade problems.But alhamdullh ktorang still lagi together,biler ade problem cepat2 setelkan.Hopefully kte friends sampai mati.:)Time final biler aku ajar korang finance,happy sangat.Hopefully korang faham even aku cakap terlebih non-stop.heee.Then afie mesti ejek aku balik,rase nak cepuk jeww..-,- Tuela aku nak citer.hehehe. I love you all muahh2 ^-^