Saturday, August 6, 2011

RAGAM KAMI BULAN RAMADHAN~


Okay, kali nie aku nak share ckit saat2 time before balik rumah utk berbuka puasa bersama family tersayang for the first time(^_^) sahur tue ktorang sume group family turun anjung. Time nie mmg kecoh giler, ktorg datang jew anjung tue jd bising.haha Macam2 ragam + masing2 buat lawak. Bulan ramadhan tahun nie akan manjadi bulan terakhir bagi ktorg semua dekat Uitm tue even geram la gak biler fikir2 balik.heeeeee :D Then besoknyer, ktorg semua balik rumah even 3 hari pun. Nak gak balik. Nanti aku nak selitkan picture2 sepanjang perjalanan ktorg balik. Tak banyak pun, ckit jew. Just wanna to share with u guys.